QUÍ SOM?

El Club Esportiu Amics del Clot és un club de gent a la que li agrada fer esport, principalment running, tant d’asfalt com de trail, però també bicicleta d’asfalt i de muntanya, natació en aigües obertes, muntanyisme, triatló, esquí… Estem federats en la FEMECV (Federació d’Esports de Muntanya i Escalada) i en la FTCV (Federació de Triatló). Segur que en més d’una carrera hauràs vist als nostres socis i sòcies competint amb l’equipament blanqui-taronja que ens representa.

Durant l’any realitzem quedades per a eixir en grup a entrenar, sobretot per muntanya, per a fer alguna cosa de bicicleta i també per a algun sopar… que no tot ha de ser fer esport!!!

Hem organitzat durant la nostra existència carreres de diferent índole, la contra rellotge CRONOCLOT; la de relleus 100×100 i els primers 10K de Borriana, totes elles  ja es quedaren arrere. Actualment la MARACLOT (marató per relleus) i la popular i estival VOLTA Al CLOT (3k i 6K),. També organitzem la Volta nocturna al Clot a la fi d’agost, una volta caminant a la nit, veient El Clot en família i amb una perspectiva diferent.

Comments are closed.