Entrega a Creu Roja Borriana del superàvit de la IV MARACLOT

L’Ajuntament de Borriana ha servit com a escenari del lliurament d’un xec valorat en 436,18 que el club d’atletisme local Amics del Clot ha lliurat a la vicepresidenta de l’entitat benèfica a la ciutat, Sonia Gascón. Han estat el president de l’entitat esportiva, Vicent Doménech i un dels seus directius, Ximo Planelles els qui han lliurat el gran i simbòlic xec a la representant de Creu Roja amb l’import recollit durant la celebració de la Maraclot de Borriana que va tenir lloc el passat mes de maig. Tal com explicava Doménech “estem molt contents de poder combinar l’organització d’actes esportius com el Maraclot i d’altres que programem durant tot l’any, amb una part solidària en forma de lliurament d’aquesta quantitat a l’agrupació local de la Creu Roja”. Per la seva banda, Planelles ha recordat que “sempre que puguem estarem al costat de les institucions benèfiques de Borriana. Encara que en ocasions ens agradaria poder col·laborar més encara, algunes de les proves que organitzem donen més treball que beneficis, per això no hem pogut aportar més amb cites com la Volta al Clot, que en aquesta última edició ha estat deficitària”.

Per la seva banda, la vicepresidenta de Creu Roja Borriana, Sonia Gascón ha volgut “agrair una vegada més la donació per part d’Amics del Clot, que una vegada més mostren el seu costat més solidari amb el lliurament d’aquest xec, a més del treball que realitzen a l’hora d’organitzar proves esportives”. Gascón ha explicat que “en aquesta ocasió, i tractant-se de l’època de l’any en la qual estem, els diners aniran destinats a l’adquisició de material escolar o de recursos didàctics per a aquells xiquets i xiquetes de Borriana que més ho necessiten”.

Al seu costat, l’alcaldessa Maria Josep Safont i el regidor d’Esports, Vicent Granel, han coincidit a “destacar la doble labor que desinteressadament presten els membres d’Amics del Clot, que a més de dinamitzar la vida esportiva de la ciutat, mostren el seu caràcter solidari oferint els possibles beneficis a una entitat com a Creu Roja Borriana, que, a la vegada, continua amb la seva impagable labor social que ja supera els cent anys a la nostra ciutat”.

Marcar el enlace permanente.

Deja una respuesta