Viatge anual, 26a. Mitja Marató & 10K Alacant

Enguany hem pogut tornar a fer una de les activitats més xules de totes les que fem al llarg de l’any: el viatge de club. Una activitat esportiva que junt amb les nostres famílies, convertim també en una trobada social, sense deixar de banda el coneixement del lloc on anem i de la seua gastronomia.

El destí triat a l’assemblea passada era Alacant, on els membres del club podien inscriure’s bé a la mitja marató o bé al 10K, ja que les dues carreres es feien conjuntament. Així que dissabte 19 amb un ambient festiu i amb ganes de passar-ho bé, eixirem cap Alacant en un bus i diversos cotxes. A migdia ja estàvem per Alacant, reposant forces, per posteriorment dirigir-nos a la fira del corredor a replegar dorsals i seguir gaudint d’una ciutat amb molta festa al carrer.

Diumenge 20 de febrer pel matí, hui és el dia de la carrera. Després d’un bon desdejuni entre bromes i de la foto a la porta de l’hotel, ens vàrem dirigir cap a la zona d’eixida situada al port d’Alacant, un caminada de pocs minuts on ens detinguérem un moment per fer la última foto de grup a un dels llocs més emblemàtics d’Alacant, el seu inconfusible passeig marítim.

Per fi, moment de la carrera, deixem motxilles, escalfem i ens endinsem al riu de gent que formem totes i tots els que anem a gaudir del nostre esport: córrer. Uns el 10K, altres el 21K, cadascú amb el seu resultat, uns millor, altres no tant, però tots, animats pel públic que ens veu passar i sobretot, pels amics, amigues i familiars que ens acompanyen i que al mateix temps són els i les nostres “supporters” incondicionals.

I com no podia ser d’una altra manera, després de la carrera, un bon dinar per reposar forces, per seguir rient un poc més al temps que degustem bons queviures, fins que es fa hora de tornar a casa i tenim que plegar.

Hem passat un gran cap de setmana, un d’eixos que no s’obliden i que es mantindran ben segur amb molt bon gust als nostres records.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.